ZATVORI

Riješite se mrava na jednostavan i ekološki prihvatljiv način!

Pojavili su se mravi? Bez brige neće dugo letjeti. Ljeti se pojave krilate spolne životinje koje izlijeću iz mravinjaka u rojevima i u letu se pare. Nakon toga mužjaci uginu, a ženkama otpadnu krila te ih radnici odnesu natrag u mravinjake da nose jajašca ili one osnuju s dijelom “radnika” nove mravinjake. A to znači samo jedno. JOŠ VIŠE MRAVA.

Svi znamo koliko su mravi korisni kada je u pitanju priroda. Radišni mali insekti koji svoj posao obavljaju sa potpunom predanošću svojoj kraljici.

Kada vidite mrava budite sigurni da za njim dolazi cijela vojska. Naime, mravi za sobom ostavljaju mirisni trag koji prate ostali. Prvi mrav koji krene u potragu za hranom vraća se sa svojim „blagom“ u mravinjak odakle kreće cijela vojska i osvajaju teritorij. Vaš dom.

Iako to zvuči jako zanimljivo, mravi u domovima predstavljaju problem kojega se svi žele riješiti.

Cijelo proljeće i ljeto borite se sa mravima koji nikako da se vrate u prirodu? Sigurno ste bili u situaciji kada ste pomislili „Eto napokon sam ih se riješio!“ i onda istu tu večer puna soba mrava. Hodaju po Vašem krevetu, po prozorima, stropu, izviru sa svih strana….

Kako se riješiti mrava?

Nakon što primijenite sve standardne načine za bezopasno uklanjanje mrava kao što su cimet, kuhinjska sol, kava… posežete za onim jačim otrovnim sredstvima koja Vas tjeraju iz kuće na dan dva dok se to ne „provjetri“. Na kraju jedino možete slegnuti ramenima i reći da ste sve isprobali i pričekati kraj ljeta da odu sami.

Ali ako se ipak želite riješiti mrava čim se pojave, preporučujemo Vam proizvod Kamenko professional, proizvod temeljen na Aquagen tehnologiji.
Aquagen tehnologija koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Potpuno prirodni, Eco friendly proizvod biorazgradiv je i nema potrebe za korištenjem zaštitne opreme ili napuštanja doma.

Dovoljno je razrijeđeni Kamenko pošpricati po mjestima gdje se mravi pojavljuju i ostaviti da djeluje. Nakon jednog korištenja Kamenka mrava više neće biti. Kamenko će neutralizirati miris koji mravi ostavljaju i više se neće vraćati.

Zbog širokog područja primjene i djelovanja, Kamenko se u profesionalnoj uporabi primjenjuje za svakodnevna čišćenja površina, strojeva, aparata, opreme i pribora, kalupa i grijača od kamenca. U domaćinstvima se primjenjuje za uklanjanje kamenca sa sanitarnih površina, kućanskih aparata, inox-a te ostalih površina ovisno o potrebi.

Svi su proizvodi u koncentriranom obliku te se razrijeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.

Više o Aquagen proizvodima možete pronaći na našoj internetskoj stranici https://www.versus-solutions.hr/

Certifikati

Eco friendly
ISO 9001
ISO 14001
HALAL Certified
HACCP Certified

Reference