ZATVORI

Čišćenje objekta bez štetnih kemikalija… GENOX, GENOLL, KAMENKO, ZUZEX

Pojava kožnih alergija i iritacija dišnih puteva potpuno su razumljiv razlog za prelazak na alternativne metode čišćenja. Kada domaće pripremljena sredstva za čišćenje nemaju potpuni učinak koriste se otrovna sredstva koja stvaraju čisto, ali nezdravo okruženje te štete i nama i prirodi oko nas.

Kako biste izbjegli neželjene nuspojave otrovnih sredstva za čišćenje prednost sa punim povjerenjem možete dati Aquagen proizvodima, temeljenim na Aquagen tehnologiji. Sve što trebate očistiti, oribati, dezinficirati, a do sada ste to radili uz puno muke ili bezuspješno, sada to možete učiniti na puno jednostavniji i potpuno neotrovan način. Proizvodi bez kemijskog ostatka, bez agresivnih kemijskih tvari, umjetnih boja, neugodnih mirisa, hormona i konzervansa.

Osim što ne štete ljudima ne štete niti prirodi koja nas okružuje. Proizvodi su biorazgradivi i bez ikakvih štetnih utjecaja na okolinu, ne izazivaju toksičnost te se smiju izliti u vodu i na zemlju. Široko područje djelovanja omogućuje Vam korištenje proizvoda za sve namjene, od kućanstva do industrije.

Genox professional je dezinficijens koji djeluje na bakterije, viruse, gljivice, plijesni, alge i spore. U potpunosti uklanja biofilm bez ostavljanja tragova. U kućanstvu, primjenjuje se pri dezinficiranju svih površina, te za dezinfekciju zraka, vode, osobnu higijenu ljudi i sl.

Genoll deterdžent dolazi u kombinaciji sa pjenom ili bez pjene. Koristi se za odmašćivanje svih površina kao što su u kućanstvima npr. pločice, pećnica, štednjak, napa, posuđe…

Kamenko brzo otapa čak i tvrdokorni kamenac te ostavlja površine čistima i sjajnima. U kućanstvu se koristi za uklanjanje kamenca sa sanitarnih površina, kućanskih aparata, inox-a te ostalih površina ovisno o potrebi. Prikladan je za čestu uporabu. Primjenjiv na svim vrstama površina bez opasnosti od oštećenja.

Zuzex je proizvod za čišćenje staklenih i glatkih površina bez alkohola. Izuzetno je snažan odmašćivač te temeljito uklanja prljavštinu s površina ostavljajući ih čistim i sjajnim.

Aquagen proizvodi su u koncentriranom obliku te se razrijeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.
Sve što trebate za održavanje svoga doma čistim, na jednom je mjestu!

Više o Aquagen proizvodima možete pronaći na našoj internetskoj stranici https://www.versus-solutions.hr/

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference