ZATVORI

Zaštitite svoje usjeve od biljnih uši brzo, efikasno i povoljno!

Stiglo je doba godine kad vaši vrtovi i cvjetnjaci počinju davati plodove i poprimati onaj izgled kakav ste zamislili u trenutku kad ste u zemlju posadili prvo sjeme i  prve sadnice i dali im prvu kap vode. Međutim, tik prije no što počnete ubirati prve plodove svog mukotrpnog rada, idilični izgled vrta može se brzo promijeniti – u vaš vrt su stigli gladni neprijatelji, lisne uši.

Lisne uši su jedni od najrasprostranjenijih štetnika. Poznato je više od 3000 vrsta uši i kao nametnici nisu nimalo izbirljive – gotovo da ne postoji biljna vrsta koju ne uništavaju. Štete se očituju u ishrani uši na biljkama, odnosno iscrpljivanje biljnih sokova na organima biljke (lišću, korijenu, stabljici, vlati, klasu, metlici, plodu). Rezultat je kovrčanje lišća, vlati ili stabljike, sušenje na mjestu iscrpljivanja, odumiranje tkiva, deformacija plodova, uvijanje mladica, te propadanje cijele biljke. Najveći problem lisnih uši je što se brzo razmnožavaju i za kratko vrijeme stvore velike kolonije na napadnutim biljkama nemilosrdno uništavajući sve pred sobom.

Ukoliko ne želite koristiti razna kemijska sredstva za zaštitu biljaka, a sve alternativne metode koje ste isprobali nemaju željeni rezultat, GENOLL AGRO idealno je rješenje. GENOLL AGRO temelji se na AQUAGEN tehnologiji koja koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Sadrži čiste tvari koje ne zagađuju okoliš, nisu štetne za biljni i životinjski svijet niti za čovjeka. Također se koristi ukoliko su, osim lisnom uši, biljke infestirane štitastom uši ili bijelom mušicom u kupusnjačama.

Svi su proizvodi u koncentriranom obliku te se razrijeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.

Za sve dodatne informacije o proizvodima slobodno nas kontaktirajte!

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference