ZATVORI

O nama - Versus Solutions

O nama

Versus Solutions

Versus Solutions u suradnji sa brandom Aquagen, proizvodi i distribuira najjača ekološka stredstva za dezinfekciju i čišćenje na tržištu. Promoviramo ekološki napredne tehnologije koje pružaju bolje rezultate i čuvaju živi svijet oko nas. Spremni smo u svakom trenutku ponuditi najprikladnije rješenje za postojeći problem i tako unaprijediti Vaše poslovanje.

O našim proizvodima

AQUAGEN TEHNOLOGIJA koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Omogućuje proizvodnju visokoaktivnih otopina za pranje i dezinfekciju, potpuno biorazgradivih i ekološki sigurnih za uporabu, bez dodataka štetnih kemijskih spojeva.

VISOKA UČINKOVITOST proizvedenih tekućina, Genox – jaki oksidativni dezinficijens i Genoll – deterdžent i odmašćivač za pranje i neutralizaciju, sadržana je u aktivnim ionima koji daju specifična fizikalno-kemijska svojstva te u tako pobuđenom stanju imaju sposobnost brzog reagiranja oksidativnim djelovanjem na vitalne dijelove svih poznatih mikroorganizama (uključujući i spore) te razgradnju raznih zaprljanja, masnoća i neutralizaciju teških metala i otrova u vodenim otopinama.

NEOGRANIČENA PRIMJENA djelovanja na svim područjima uključujući: kućanstvo, medicinu, veterinu, prehrambenu industriju, dezinfekciju pitke, bazenske, tehnološke i otpadne vode, tretman vode tijekom cijelog ciklusa uzgoja životinja na farmama, prevenciju i tretiranje raznih oboljenja, higijenu radnika, opreme, vozila i objekata.

MEĐUNARODNA ISPITIVANJA dokazuju učinkovitost proizvoda u brojnim znanstvenim institucijama i laboratorijima u svijetu te također u svim za to nadležnim institucijama u Hrvatskoj uključujući i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Asortiman

AQUAGEN TEHNOLOGIJA koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Omogućuje proizvodnju visokoaktivnih otopina za pranje i dezinfekciju, potpuno biorazgradivih i ekološki sigurnih za uporabu, bez dodataka štetnih kemijskih spojeva. Svi su proizvodi u ponudi u koncentriranom obliku te se razrjeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.

Trebate pomoć oko odabira proizvoda?

Kontaktirajte nas

Certifikati

Austria bio garantie
Eco friendly
ISO 9001
ISO 14001
HALAL Certified
HACCP Certified
IFS

Reference