ZATVORI

O nama - Versus Solutions

O nama

Versus Solutions

Versus Solutions u suradnji sa brandom Aquagen, proizvodi i distribuira najjača ekološka stredstva za dezinfekciju i čišćenje na tržištu. Promoviramo ekološki napredne tehnologije koje pružaju bolje rezultate i čuvaju živi svijet oko nas. Spremni smo u svakom trenutku ponuditi najprikladnije rješenje za postojeći problem i tako unaprijediti Vaše poslovanje.

O našim proizvodima

AQUAGEN TEHNOLOGIJA koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Omogućuje proizvodnju visokoaktivnih otopina za pranje i dezinfekciju, potpuno biorazgradivih i ekološki sigurnih za uporabu, bez dodataka štetnih kemijskih spojeva.

VISOKA UČINKOVITOST proizvedenih tekućina, Genox – jaki oksidativni dezinficijens i Genoll – deterdžent i odmašćivač za pranje i neutralizaciju, sadržana je u aktivnim ionima koji daju specifična fizikalno-kemijska svojstva te u tako pobuđenom stanju imaju sposobnost brzog reagiranja oksidativnim djelovanjem na vitalne dijelove svih poznatih mikroorganizama (uključujući i spore) te razgradnju raznih zaprljanja, masnoća i neutralizaciju teških metala i otrova u vodenim otopinama.

NEOGRANIČENA PRIMJENA djelovanja na svim područjima uključujući: kućanstvo, medicinu, veterinu, prehrambenu industriju, dezinfekciju pitke, bazenske, tehnološke i otpadne vode, tretman vode tijekom cijelog ciklusa uzgoja životinja na farmama, prevenciju i tretiranje raznih oboljenja, higijenu radnika, opreme, vozila i objekata.

MEĐUNARODNA ISPITIVANJA dokazuju učinkovitost proizvoda u brojnim znanstvenim institucijama i laboratorijima u svijetu te također u svim za to nadležnim institucijama u Hrvatskoj uključujući i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Asortiman

AQUAGEN TEHNOLOGIJA koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Omogućuje proizvodnju visokoaktivnih otopina za pranje i dezinfekciju, potpuno biorazgradivih i ekološki sigurnih za uporabu, bez dodataka štetnih kemijskih spojeva i što je najbitnije, bez agresivnog alkohola. Svi su proizvodi u ponudi u koncentriranom obliku te se razrjeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.

Trebate pomoć oko odabira proizvoda?

Kontaktirajte nas
aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference