ZATVORI

Besplatna dostava – Genox professional dezinficijens

Povodom božičnih blagdana darujemo naše stare i nove kupce  besplatnom dostavom koja se odnosi na sve proizvode iz našeg asortimana i traje do 31.12.2020.

 

Aquagen biorazgradivim eko proizvodima svoj dom, ured, apartman ili bilo koji prostor učinite čistim i blistavim.

GENOX PROFESSIONAL DEZINFICIJENS je ekološko, neotrovno i 100% biorazgradivo dezinfekcijsko sredstvo širokog spektra djelovanja. Ne sadrži alkohol niti opasne kemikalije, ne sadrži otrovne tvari, ne isušuje kožu, ne nadražuje oči i sluznicu , pH je neutralan, nije zapaljiv, eksplozivan niti nadražujući. Stoga je pogodan za sve dobne skupine, a osobito za djecu te osobe sa osjetljivom kožom ili respiratornim problemima.

Unatoč odsustvu invazivnosti i štetnosti po ljudsko zdravlje, maksimalno je učinkoviti dezinficijens pa, osim što uništava bakterije, viruse i gljivice – Genox professional dezinficijens djeluje i na plijesni, spore i biofilm. Prikladan je za ručnu ili strojnu uporabu, a primjenjuje se vrlo lako, bez zaštitne opreme ili potrebnih drugih mjera opreza.

Nema vremenskog ograničenja izloženosti dezinficijensu.

GENOLL PROFESSIONAL odnosno odmašćivač dolazi u varijantama s pjenom ili bez pjene . Koristi se u industriji i kućanstvima za pranje pribora, opreme te svih vrsta površina (uključujući asfalt, beton, keramiku, staklo, plastiku i sl.) pa i onih površina koje se peru strojno ili pod pritiskom. Dospijevanjem  u otpadne vode neutralizira negativne kemijske nusprodukte nastale prijašnjim tretmanima i popravlja izlazne parametre otpadnih voda: BPK, KPK, eliminira sadržaj različitih otrova, što je potvrđeno laboratorijskim ispitivanjima nakon primjene. Neotrovan je i ekološki siguran – smije se bez negativnog učinka naći u vodotokovima u svim koncentracijama.

KAMENKO -U profesionalnoj uporabi primjenjuje se za svakodnevna uklanjanja kamenca s površina, strojeva, aparata, opreme i pribora, kalupa i grijača, a u domaćinstvima sa sanitarnih površina, kućanskih aparata, inox-a te ostalih površina ovisno o potrebi.

ZUZEX – Proizvod za čišćenje staklenih i glatkih površina bez alkohola, izuzetno je snažan odmašćivač koji temeljito uklanja prljavštinu s površina ostavljajući ih čistim i sjajnim. Ne sadrži agresivne kemijske tvari, umjetna bojila niti mirise. Prirodan je prozvod, neotrovan te potpuno ekološki, zbog čega je pogodan  za uporabu i u industriji i kućanstvima.

U predbožićno vrijeme svi volimo urediti naš mili dom da bi nam blagdani bili ugodniji i ljepši.

Asortiman nudi sve potrebne proizvode za ekološko čišćenje kućanstva. Ako preferirate sredstva bez agresivnih kemikalija, mirisa i kemijskog ostatka, bilo iz ekoloških ili zdravstvenih razloga, ovo je dućan za Vas.

Izuzetno nam je zadovoljstvo našim kupcima ponuditi proizvode široke namjene koji imaj najpovoljniju cijenu na tržištu te su proizvedeni u Hrvatskoj.

Svi su proizvodi u koncentriranom obliku, a razrjeđuju se vodom u preporučenim omjerima.

Upravo zbog jake koncentracije koja se razrjeđivanjem prilagođava Vašim potrebama, kao i zbog široke namjene u čišćenju i dezinfekciji, ne morate više kupovati cijelu paletu štetnih i skupih kemikalija, kako bi sebi i svojoj obitelji osigurali čisto okruženje.

Upravo zbog toga proizvodi su i cjenovno pristupačni, dok učinak ostaje isti.

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference