ZATVORI

Krpe za čišćenje i brisanje u industriji

Čišćenje prostora i opreme u industriji

Za veliki broj tvrtki, svakodnevno održavanje higijene je neizostavni dio radnog dana. Teške industrije imaju i veće zahtjeve nego što je to u drugim industrijama. Za sve industrije, pogone, radione, obrtnike i druge koji se često bave pranjem teških nečistoća, od sada nudimo i 100% RECIKLIRANI PAMUK (bijele ili šarene krpe), koji se koristi za odmašćivanje ili pranje nečistoća te se iza samog postupka pranja baca, jer drugačije stvara veći trošak. Reciklirana pamučne krpe za pranje i čišćenje su dobar izbor za bilo koje poslovanje u kojemu je potrebno koristiti tekstil za pranje i čišćenje, od servisa za čišćenje, od kampova do hotela, pa sve do industrije teških metala.

GENOLL PROFESSIONAL EKOLOŠKI DETERDŽENT je izuzetno učinkovit pri pranju i odmašćivanju površina, opreme i pribora, u svim industrijama, uključujući teške industrije. Ove deterdžente hrvatske proizvodnje nudimo u dvije verzije – sa ili bez pjene. Genoll bez pjene (Genoll BP) se koristi za pranje podova i svih drugih površina gdje pjena nije poželjna (te za strojeve u kojima se radi pumpi ne smije koristiti pjena). Genoll sa pjenom (Genoll SP) koristi se na svim drugim mjestima i materijalima, uključujući i beton, mramor, asfalt i sl. Genoll odvaja nečistoće od površina, ima visoki pH (oko 11-13) i najčešće se koristi razrijeđen, sve do 1:50, odnosno ovisno o stupnju onečišćenja. Ako je nečistoća odstajala, u slojevima ili ako je zapečena, površina se mehanički čisti i postupak se ponavlja, sve dok se ne dobije željeni rezultat. Genoll se smije zagrijavati ili se s njime mogu uklanjati masnoće sa toplih i neohlađenih dijelovi strojeva i uređaja. Proizvod je netoksičan i ekološki prihvatljiv, poboljšava parametre otpadnih voda i smije se dospijevati u vodotokove u svim koncentracijama. Otopina je neotrovna, antikorozivna i ne nagrizajuća, poseban transport i skladištenje nisu potrebni.

Pored odličnih deterdženata Genoll, vrlo važnu ulogu ima i ekološki DEZINFICIJENS GENOX PROFESSIONAL. Površina se nakon pranja i odmašćivanja tretira razrijeđenim Genox dezinficijensom u cilju uklanjanja svi zaostalih patogenih mikroorganizama: bakterija, virusa i gljivica, te spora, algi i plijesni, što jamči vrlo visoki higijenski standard prostora. Genox dezinficijens neutralizira negativne kemijske produkte koji su nastali prijašnjim tretmanima i popravlja izlazne parametra otpadnih voda: BPK, KPK, sadržaj različitih otrova i sl. Vrlo se lako koristi, nije toksičan, niti nagrizajući, koristi se vrlo široko kao dezinficijens za: vodu, zemlju i zrak, te površine i opremu, kao i za osobnu higijenu ljudi – sve u jednom pakiranju.

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference