ZATVORI

Blagdanski popust – Genox professional higijenski standard

Blagdanski ugođaj može biti potpun samo u blistavo čistom prostoru. Zato požurite i prije nego se Djed Božićnjak ušulja u Vaš dom ili ured, učinite ga savršeno čistim uz pomoć jednostavne čarolije bez agresivnih kemikalija. Neće Vam trebati čarobni štapić, niti čarobni napitak i posebne čarobne riječi… Treba Vam samo Genox professional tehnologija najjačih ekoloških sredstva za dezinfekciju i čišćenje na tržištu. Čarolija je tu i Vaš će prostor zabljesnuti sjajnije od božićnih kuglica. Djed Božićnjak će biti oduševljen isto kao i Vi uz naš blagdanski popust!

Genox professional – dezinficijens

Za dezinfekciju u kućanstvima, u industrijskim pogonima, javnim objektima, zdravstvenim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, poljoprivredi, uzgoju biljaka, voća i povrća. Za dezinfekciju i obradu svih vrsta voda bez uporabe klora i drugih štetnih kemikalija, za dezinfekciju zraka, te za dezinfekciju hrane. Prilagođen je visokim zahtjevima čistoće i higijene. Razara vitalne stanične dijelove mikroorganizama, a zahvaljujući djelovanju aktivnih iona nema pojave rezistencije. Genox je jači od glutaraldehida te se koristi u medicini i za hladnu sterilizaciju kirurške opreme. Može se primijeniti kao tekućina, maglica ili led.

Međunarodni standardi djelotvornosti po kojima je Genox zadovoljio sve kriterije:

 • EN 14476 virucidni učinak na DNK i RNK, ovijene i neovijene viruse,
 • ( Za vašu informaciju SARS-CoV-2 je RNK ovijeni virus)
 • EN 13704 sporocidni učinak
 • EN 13727 baktericidni učinak
 • EN 13624 fungicidni učinak te djelotvornost na kvasce i plijesni.

 

Isto tako, provedeno je i ispitivanje citotoksičnosti Genox professional dezinficijensa na humanim stanicama, koje je potvrdilo odsustvo bilo kakvog toksičnog djelovanja Genox professional dezinficijensa na ljudski organizam.

Niže su navedena i neka od ostalih testiranja Genox professional dezinficijensa značajna za primjenu na različitim područjima:

 • Human Coronavirus, strain 229E, ATCC VR-740
 • Adenovirus type 2, strain Adenoid 6, ATCCVR-846
 • Human Immunodeficiency Virus (HIV) type 1, strain HTLV-llle
 • Herpes simplex virus type 2, strain G, ATCC VR-734
 • Pseudomonas, aeruginosa, Salmonella enteritidis, Listeria monocytogenes,
 • Escherichia coli, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, Bacillus subtilis,
 • Klebsiella pneumoniae, Candida albicans, Aspergillus niger, Aspergillus brasiliensis,
 • Proteus hauseri.

 

Genoll professional – deterdžent i odmašćivač

GENOLL je proizvod Aquagen tehnologije koji dolazi u varijantama sa i bez pjene. Izuzetno učinkovit pri pranju i odmašćivanju površina, pribora i opreme. Lagani je koagulant te nakon nanošenja omogućava odvajanje masnoća od zaprljane površine. Smije se zagrijavati ili se njime uklanjati masnoća sa toplih i neohlađenih dijelova i uređaja. Koristi se u industriji i kućanstvima. Najbolje rezultate Genoll professional pokazuje u otklanjanju još nestvrdnutih masnoća u industrijama kao što su: mesoprerađivačka, mljekarska i druge grane prehrambene industrije, te naftna i industrija ulja, peći. Koristan na mjestima gdje se površine, strojevi i uređaji stalno maste i prljaju, a velike količine kemijskih sredstava još dodatno opterećuju otpadne vode.

Kamenko – odstranjivač kamenca

Prirodan proizvod namijenjen za uklanjanje i otapanje kamenca s različitih vrsta površina u profesionalnoj uporabi, a također i u kućanstvima. Brzo otapa čak i tvrdokorni kamenac te ostavlja površine čistima i sjajnima, prikladan je za čestu uporabu. Primjenjiv na svim vrstama površina bez opasnosti od oštećenja. Ostavlja površine čiste i smanjuje ponovno nakupljanje kamenca. Kamenko je potpuno ekološki proizvod, ne zahtijeva ADR prijevoz i rukovanje, nije štetan za okoliš, zdravlje ljudi i životinja i u potpunosti je biorazgradiv.

Zuzex – cjelovit čistač glatkih površina

Proizvod za čišćenje staklenih i glatkih površina bez alkohola izuzetno je snažan za uklanjanje masnoća te temeljito uklanja prljavštinu s površina ostavljajući ih čistim i sjajnim. Zuzex ne sadrži agresivne kemijske tvari, umjetna bojila niti mirise. Prirodan je proizvod, neotrovan te potpuno ekološki. Ne sadrži agresivne tvari, umjetna bojila i mirise.

Ukoliko se odlučite za korištenje  naših proizvoda za Vas smo pripremili i Genox higijenski certifikat.

 

 

 

 

 

 

 

 

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference