ZATVORI

Dezinfekcija bunara i spremnika vode

Iako Hrvatska ima dosta uređeni sistem javne opskrbe vodom, takvi sustavi nisu izvedeni na mnogim planinskim, otočkim i drugim dijelovima zemlje. Tada se koriste bunari i/ili različiti spremnici (cisterne, šterne i sl.) u kojim se drži voda koja se dalje koristi. Da bi se osigurala zdrava voda, bez prisutnosti patogenih mikroorganizama, potrebno ju je dezinficirati, bez obzira da li se voda koristi za piće, kao tehnička voda za kućanstvo, zalijevanje bilja ili kao pitka voda za uzgoj životinja. U odnosu na klasičnu dezinfekciju vode klornim preparatima koji su toksični i vrlo agresivni, naša tvrtka nudi ekološki proizvod Genox Aqualife, koji je potpuno prirodan i siguran za uporabu i mogu ga koristiti osobe sa zahtijevnim stanjima.

Bez obzira da li se u spremniku skuplja kišnica, bunarska ili se koristi vodovodna voda, potrebno ju je dovesti u stanje mikrobiološke ispravnosti i eliminirati sve potencijalne mikroorganizme: viruse, baterije i gljivice, te spore, plijesni i alge. Također, ovaj prirodni dezinficijens je izuzetan za rješavanje problematike nakupljenog biofilma (kolonija bakterija koje su se spojile u novu formu), jer ga klasični deterdženti ne mogu otopiti.

Sredstvo Genox Aqualife se koristi kako za održavanje vode stabilnom i čistom, tako i za rješavanje problema gdje je došlo do povećanja određenih patogena, koje vodi daju drugi karakter, poput specifične boje i/ili mirisa i dovode je do stanja da se ne smije koristiti iz zdravstvenih razloga. Naš tim će Vam uvijek rado pomoći sa konkretnim savjetom za doziranje sredstva u cilju rješavanja vašeg problema. Voda koja je dezinficirana Genox Aqualife sredstvom daje višestruke benefite onima koji ga koriste, pogotovo ukoliko je postojala problematika vodenih parazita u spremniku/bunaru. Također, za korištenje je potrebno samo uliti sredstvo i bez naknadnog miješanja pričekati pola sata. Ovo je direktni dokaz da nakon vrlo brze dezinfekcije vode sa Genox-om ona nije toksična, vodu se može konzumirati odmah, ne mora se čekati danima da se voda oslobodi nastalih plinova, kada se koriste sredstva na bazi klora.

U programu Aqualife, pored izuzetnog dezinficijensa nudimo i prirodni deterdžent, bez kemijskog ostatka Genoll Aqualife. Deterdžent se koristi za pranje unutarnjih i vanjskih dijelova spremnika/cisterni strojnim ili ručnim pranjem, sa toplom ili hladnom vodom. Nakon pranja se savjetuje dezinfekcija stranica Genox-om, da bi se i uklonili svi kemijski ostaci od prijašnje korištenih sredstava i da bi se dobila dezinficirana, skoro sterilna površina spremnika u koji se iza toga ulije voda. Nakon što se voda ulije u spremnik, odmah se stabilizira sa Genox Aqualife dezinficijensom.

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference