ZATVORI

Dezinfekcija, čišćenje i prevencija protiv virusa i bakterija

Riječ je o mikroorganizmima nevidljivima ljudskom oku. Obzirom na novonastale situacije u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj predlažemo da posvetite više pažnje prilikom obavljanja uobičajene higijene. Prvenstveno dezinficiranju i čišćenju radnog prostora i radne okoline.

Uz klasične  obrane organizma od virusa i bakterija,  preporučujemo vam i naše 100% biorazgradive eko proizvode bez štetnih kemikalija. Uz jačanje imuniteta, redovitu tjelesnu aktivnost i boravak na svježem zraku smanjiti ćete mogućnost zaraze.

Prvenstveno izdvajamo Genox professional dezininficijens koji djeluje na bakterije, viruse, gljivice, plijesni, alge i spore. U potpunosti uklanja biofilm bez ostavljanja tragova.

Za dezinfekciju kućanstvu, u industrijskim pogonima, javnim objektima, zdravstvenim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, poljoprivredi, uzgoju biljaka, voća i povrća. Za dezinfekciju svih vrsta voda bez uporabe klora i drugih štetnih kemikalija.Za dezinfekciju zraka, te za dezinfekciju hrane. Prilagođen je visokim zahtjevima čistoće i higijene. 

Razara vitalne stanične dijelove mikroorganizama, a zahvaljujući djelovanju aktivnih iona nema pojave rezistencije. Genox je jači od glutaraldehida te se koristi u medicini i za hladnu sterilizaciju kirurške opreme. Može se primijeniti kao tekućina, maglica ili led. Učinkovito djeluje na: Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Legionella sp., Escherichia coli, MRSA, Klebsiella pneumoniae, Bacillus subtilis var niger, Candida albicans, Clostridium difficile i dr.

 

Proizvodi su u koncentriranom obliku te se razrijeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference