ZATVORI

Dezinfekcija zraka i prostora

Zrak kojeg udišemo svaki dan sve je više pun štetnih sastojaka. Uz temperaturu i čistoću, treći važan faktor u održavanju idealne klime u zatvorenom prostoru je i sadržaj vlage u zraku. Udišući suhi zrak otežavamo unos kisika i njegov transfer u krvožilni sustav što uzrokuje osjećaj umora, iscrpljenosti, smanjene koncentracije, a površinski slojevi kože se isušuju. Dodatno, kućna prašina, grinje, pelud, duhanski dim i ostali onečišćivači pospješuju alergijske reakcije i bolesti dišnog sustava. Zdravstveni stručnjaci preporučaju relativnu vlažnost zraka između 40 i 60 %, tada je okolina idealna za naše zdravlje, životinje i biljke u prostoriji, namještaj, muzičke instrumente i mnoge druge predmete.

Versus Solutions nudi jedinstveno rješenje za čišćenje zraka i suzbijanje prenošenja virusa i ostalih mikroorganizama u zatvorenim prostorima. U visokokvalitetne ovlaživače i perače zraka sa novim tehnologijama filtriranja dodaje se otopina Genox professional dezinficijensa. Sve što treba učiniti je, uliti svježe pripremljenu otopinu Genoxa i vode u omjeru 1:10 u spremnik, te uživati u idealno pročišćenom zraku. Ovakav sustav omogućuje konstantnu i kvalitetnu dezinfekciju zraka i površina u zatvorenim prostorima. Ovakva rješenja posebno su pogodna za uredske i kućanske prostore kada u njima boravi više osoba.

Genox professional dezinficijens je ekološki, neotrovni i 100% biorazgradivi dezinficijens širokog spektra djelovanja. Ne sadrži alkohol, niti opasne kemikalije, ne sadrži otrovne tvari, ne nagriza i ne isušuje kožu, ph je neutralan, nije zapaljiv, eksplozivan ni nadražujući.

Pogodan je za sve dobne skupine, posebno djecu i osobe sa osjetljivom kožom. Nema rizika po zdravlje i sigurnost. Nije potrebna zaštitna oprema. Ne nadražuje oči ili kožu. Neotrovan je (pri udisanju, za oči, za kožu, za organizam). Nema vremenskog ograničenja izloženosti dezinficijensu.

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference