ZATVORI

Ekološka sredstva za čišćenje i dezinfekciju hidromasažne kade – Genox higijenski standard

Ekološka sredstva za čišćenje i dezinfekciju hidromasažne kade – Genox higijenski standard

Te divne hidromasažne kade zauzimanju sve više mjesta u svakodnevnom životu. Bez obzira gdje se koriste, zahtijevaju od nas brigu da bi nam mogle pružiti maksimalno zadovoljstvo. Voda koju koristimo mora biti mikrobiološki čista i održavana, ali i sama kada te njezine unutarnje cijevi. Korištenjem naših proizvoda saznati ćete što se nalazi u cijevima!

U ponudi naše tvrtke Versus Solutions nudimo tri proizvoda: ekološki deterdžent Genoll Aquapool,  dezinficijens Genox Aquapool i sredstvo za uklanjanje kamenca Kamenko. Genoll kao deterdžent uklanja sve organske i masne nečistoće sa površine kade i zone oko kade. Dezinficijens Genox koristi se, kako za dezinfekciju same vode u kadi kada je ona puna, tako i za dezinfekciju kade nakon čišćenja, kada smo vodu ispraznili ili tek punimo kadu i proizvod Kamenko koji se koristi za uklanjanje kamenca sa površina i iz sustava cijevi kade.

Genox Aquapool ima vrlo široko djelovanje na sve poznate patogene mikroorganizme: bakterije, viruse, gljivice te spore, plijesni, alge, a isto tako otapa biofilm. Primjenjuje se na različitim materijalima, bez straha od oštećenja jer nije agresivan niti korozivan, a za njegovu primjenu nije potrebna nikakva zaštitna oprema. Sa specifičnim karakteristikama Genox dezinficijensa omogućena je dezinfekcija vode za kupanje na prirodan način, bez uporabe klora i agresivnih tvari koje su nametljive mirisom, koje nepogodno djeluju na kožu, pluća te stvaraju pjenu koja vrlo često smeta. Može se koristiti u vodovodnoj ili slanoj vodi, hladnoj ili toploj, čak i u vodi koje je već prije tretirana anorganskim tretmanima vode.

Genoll Aquapool je ekološki biorazgradivi deterdžent bez pjene koji se koristi, dok je kada puna, za čišćenje i održavanje mjesta oko kade, a u slučaju pražnjenja kade, za temeljito pranje stjenki kade, samih cijevi i dr. Izuzetno se lako primjenjuje kada je potrebno očistiti unutarnje cijevi kade. Potrebno je primijeniti otopinu Genoll-a i pustiti kadu da radi i vrti vodu kroz cijeli sustav bar 15-30 minuta. Rezultati su odlični, a kada nema skrivenih mjesta pogodnih za nakupljanje bakterija i drugim mikroorganizama.

Kamenko je treće sredstvo koje se primjenjuje za održavanje i čišćenje hidromasažnih kada da bi se uklonio kamenac, ali samo kada voda nije u kadi, nego nakon njezinog pražnjenja tj. prije samog punjenja. Vrlo nježno će ukloniti i najtvrdokorniji kamenac i ukloniti sve nečistoće koje su se u njega ugradile. Bez obzira da li se uklanja kamenac sa površine kade ili iz cijevi, potrebno mu je dati vremena da napravi posao umjesto Vas bez muke. Na površini se ostavi djelovati toliko dugo dok se ne počne lagano sušiti, dok se a propuštanje kroz cijevi treba pustiti otopina koje se propušta kroz sustav bar pola sata, ali i dulje ukoliko vidljivo izlaze komadi kamenca koji se još nisu otopili u cijevi.

Sa navedenim proizvodima možete osigurati visok higijenski standard za uživanje u hidromasažnoj kadi.

http://www.versus-solutions.hr

 

 

 

 

 

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference