ZATVORI

Genox agro – ekološki dezinficijens za poljoprivredu

Pripravak čuva zdravlje i potiče rast biljaka. Koncentrirani prirodni, ekološki i biološki dezinficijens širokog spektra djelovanja: protiv bakterija, virusa, gljivica, plijesni, spora i biofilma. Razrijeđuje sa vodom i koristi za dezinfekcije alata, pribora, opreme i ambalaže, u proizvodnji presadnica povrća i voća, kao i sjemena. Jako je koristan kod uzgoja biljaka u staklenicima, plastenicima i hidroponskom uzgoju. Pogodan kod tretiranja tla prije sjetve te nakon berbe, za tretiranje ubranog voća i povrća, te pranje voća i povrća od pesticida. Genox agro pospješuje apsorpciju folijalne prihrane i fertirigacije.

Također se koristi u vinogradarstvu, voćarstvu, maslinarstvu, pčelarstvu, kao i kod prerade grožđa i kod podrumarske djelatnosti. Vrlo koristan proizvod u stočarstvu te mesoprerađivačkoj, ribljoj i mljekarskoj industriji. S proizvodom se čiste i dezinficiraju farme i uzgajališta, kao i gospodarske zgrade s čime se postiže visoka higijena okoline, koja vrlo pozitivno djeluje protiv bolesti i nametnika.

Genox agro je certificirani ekološki proizvod za higijenu i dezinfekciju, zaštitu zdravlja životinja i biljaka, te se koristi i preporuča u ekološkoj proizvodnji hrane.

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference