ZATVORI

GENOX PROFESSIONAL – dezinfekcijske maramice

Kao što je već poznato Genox professional dezinficijens je hrvatski proizvod iz grupe Aquagen proizvoda. Od sada je dostupan u obliku dezinfekcijskih maramica sa optimalnom količinom Genox professional dezinficijensa na sebi, što značajno olakšava korištenje ovog proizvoda. Predstavljamo ga u dvije varijante.

Spremnik sa otvorom za pojedinačno izvlačenje maramica koji sadrži 800 dezinfekcijskih maramica u roli. Jednostavan je za korištenje prilikom dezinfekcije stolova i površina u javnim i privatnim ustanovama, za dezinfekciju tijela/kože štićenika u domovima za starije i nemoćne, za dezinfekciju gastro pultova u trgovinama, prilikom čišćenja sanitarnih i uredski prostora te uredskog pribora. Posebno je pogodan za osobe sa osjetljivom kožom iz razloga što ne sadrži alkohol, te ne iritira kožu.

Saznajte više

 

Druga varijanta je Genox professional dezinfekcijski rupčić, pojedinačno pakiran, premium kakvoće i mekoće, posebnog osjećaja svježine i nježnosti na koži. Prigodan za sve situacije, od poslovnih sastanaka i putovanja, do brisanja dječijih ruku nakon igre u parku.

Saznajte više

 

Genox professional dezinficijens je ekološki, neotrovni i 100% biorazgradivi dezinficijens širokog spektra djelovanja. Ne sadrži alkohol, niti opasne kemikalije, ne sadrži otrovne tvari, ne nagriza i ne isušuje kožu, ph je neutralan,nije zapaljiv, eksplozivan ni nadražujuć.

Pogodan je za sve dobne skupine, posebno djecu i osobe sa osjetljivom kožom. Nema rizika po zdravlje i sigurnost. Nije potrebna zaštitna oprema. Ne nadražuje oči ili kožu. Neotrovan je (pri udisanju, za oči, za kožu, za organizam). Nema vremenskog ograničenja izloženosti dezinficijensu.

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference