ZATVORI

GENOX PROFESSIONAL – dezinficijens bez alkohola

Pojačana osobna higijena i zaštita zdravlja sastavni su dio epidemioloških mjera i preporuke epidemiologa u posljednjih 9 mjeseci, a sve zbog sprečavanja širenja zaraze COVID-19 virusa.

Osim držanja preporučene distance, nošenja maski  u određenim aktivnostima, preporuka je i češće pranje ruku sapunom i toplom vodom. No kada to nismo u mogućnosti koristimo dezinfekcijska sredstva, ili smo ih obvezni koristiti prilikom ulaska u javne institucije, javni prijevoz, uglavnom zatvorene prostore. Jeste li ikad razmišljali o kemijskim sastavima istih tih dezinficijensa koje konstantno koristite? Imaju li mirisa? Nagrizaju li kožu? Jesu li štetni za udisanje? Kakvog su kemijskog sastava?

Kada je Genox professional  dezinficijens u pitanju, slobodno prestanite razmišljati o takvim pitanjima. Zašto?

Genox professional dezinficijens je ekološki, neotrovni i 100% biorazgradivi dezinficijens širokog spektra djelovanja. Ne sadrži alkohol, niti opasne kemikalije, ne sadrži otrovne tvari, ne nagriza i ne isušuje kožu, ph je neutralan, nije zapaljiv, eksplozivan ni nadražujući.

Pored jakog djelovanja dezinficijensa na bakterije, viruse i gljivice – Genox professional dezinficijens djeluje i na plijesni, spore i biofilm. Prikladan je za ručnu ili strojnu uporabu, a primjenjuje se vrlo lako, bez zaštitne opreme djelatnika i posebnih mjera opreza.

Pogodan je za sve dobne skupine, posebno djecu i osobe sa osjetljivom kožom. Nema rizika po zdravlje i sigurnost. Nije potrebna zaštitna oprema. Ne nadražuje oči ili kožu te je neotrovan (pri udisanju, za oči, za kožu, za organizam). Nema vremenskog ograničenja izloženosti dezinficijensu.

Dezinfekcijsko djelovanje Genoxa-a ostvaruje se fizičkim ‘’napadom’’ i razaranjem vitalnih staničnih dijelova mikroorganizama bez pojave rezistencije.U svom najsnažnijem, koncentriranom obliku, Genox professional dezinficijens se može unijeti u organizam bez posljedica po zdravlje.

Prestanite razmišljati, počnite koristiti Genox!

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference