ZATVORI

KAMENKO – kako se rješiti tvrdokornog kamenca

Sredstvo za uklanjanje kamenca je preparat koji koristi svako kućanstvo, pogotovo u područjima gdje je voda izrazito tvrda. Neugodne naslage, osim što narušavaju izgled Vaše kupaonice, znaju u potpunosti uništiti površinski sloj zahvaćen tvrdokornim kamencom.

Bitno je birati sredstvo koje će učinkovito ukloniti kamenac, a da isto ne sadrži štetne kemijske sastojake zbog kojih korištenje proizvoda može uzrokovati razne nuspojave. Naši kupci mogu uživati u sredstvu Kamenko koje vrlo učinkovito uklanja kamenac, čak i onaj najtvrdokorniji.

Kamenko je prirodno sredstvo na bazi limunske kiseline, 100 % je biorazgradivo i bez agresivnih kemikalija, zbog čega se njegovo korištenje preporuča i najosjetljivim osobama. U domaćinstvima se primjenjuje za uklanjanje kamenca sa sanitarnih površina, kućanskih aparata (poput kuhala za vodu), inox-a te ostalih površina. U profesionalnoj uporabi primjenjuje se za svakodnevna čišćenja površina, strojeva, aparata, opreme i pribora, kalupa i grijača od kamenca, te sustava navodnjavanja. Kamenko osigurava da se na očišćenoj površini voda ne zadržava, što rezultira dugoročnijom čistoćom površina i smanjivanjem taloženja kamenca.

Osim ovog profesionalnog sredstva za uklanjanje kamenca u kućanstvima, javnim prostorima i industrijama, u našoj ponudi imamo i  Kamenko agro forte, koji je namijenjen za uklanjanje kamenca u poljoprivrednoj djelatnosti. Pored čišćenja površina i pribora omogućava i uklanjanje kamenca iz različitih sustava kroz koje se voda propušta, te nakupljaju naslage kamenca.

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference