ZATVORI

Naručite svoj GENOX HIGIJENSKI CERTIFIKAT

GENOX HIGIJENSKI STANDARD

Za sve korisnike naših proizvoda poklanjamo GENOX HIGIJENSKI STANDARD CERTIFIKAT uz pripadajuću naljepnicu SIGURNA HIGIJENA OBJEKTA.

Na ovaj način prezentirate siguran boravak Vašim gostima i posjetiteljima  unutar Vaših objekata čija higijena se održava ekološkim i u potpunosti biorazgradivim sredstvima. Pružite svojim korisnicima dodatni osjećaj sigurnosti tijekom njihovog boravka uz korištenje naših proizvoda.

Genox professional higijenski standard predstavlja sve Aquagen proizvode koji su prirodni, 100% biorazgradivi, ne sadrže otrovne i agresivne tvari, alergene, umjetna bojila niti mirise. Bez alkohola i klora.

S obzirom na to  da su sredstva koncentrirana i razrjeđuju se običnom vodom najpovoljnija su sredstva za čišćenje i dezinfekciju na tržištu! Nemaju apsolutno nikakav štetan učinak na zdravlje ljudi i okoliš što potvrđuju međunarodni  EN standardi. 100% hrvatski proizvod!

Po svojim svojstvima proizvodi pripadaju među neotrovne proizvode koji u svojem sastavu jesu izvorne aktivne ionske otopine dobivene bez štetnih kemijskih tvari. Djeluju i do 300 puta jače u odnosu na uobičajena sredstva na tržištu te je njihovom uporabom higijenski učinak zajamčen. Svi su proizvodi u koncentriranom obliku te se razrijeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.

AQUAGEN TEHNOLOGIJA

Tehnologija koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Omogućuje proizvodnju visokoaktivnih otopina za pranje i dezinfekciju, potpuno biorazgradivih i ekološki sigurnih za uporabu, bez dodataka štetnih kemijskih spojeva, bez alkohola i klora.

DEZINFEKCIJSKO DJELOVANJE

Dezinfekcijsko djelovanje proizvoda ostvaruje se fizičkim ‘’napadom’’ i razaranjem vitalnih staničnih dijelova mikroorganizama gdje do danas ne postoji pojava rezistencije. Proizvod ne sadrži alkohol, ne nagriza kožu te se upravo radi navedene karakteristike preporuča njegova primjena kod osoba sa osjetljivom kožom.

ŠIROKI SPEKTAR UPOTREBE

Primjena i djelovanje zamjenjuju postojeće agresivne kemikalije na svim razinama i načinima uporabe. Primjena u kućanstvu prilikom vlastite higijene, ekološke proizvodnje hrane i pića, kod industrijskih pogona i proizvodnje, uslužnih i poljoprivrednih djelatnosti, dezinfekciju pitke, bazenske, tehnološke i otpadne vode rezultira isplativošću korištenja ovih proizvoda vidljivom u vrlo kratkom vremenu.

MEĐUNARODNA ISPITIVANJA

Dokazana učinkovitost proizvoda u brojnim znanstvenim institucijama i laboratorijima u svijetu te također u svim za to nadležnim institucijama u Hrvatskoj uključujući i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

 

 

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference