ZATVORI

Sezona je počela – preuzmite Vaš Genox higijenski certifikat

Za sve korisnike naših proizvoda i ove godine poklanjamo GENOX HIGIJENSKI STANDARD CERTIFIKAT uz pripadajuću naljepnicu SIGURNA HIGIJENA OBJEKTA.

Na ovaj način prezentirate siguran boravak Vašim gostima i posjetiteljima  unutar Vaših objekata čija higijena se održava ekološkim i u potpunosti biorazgradivim sredstvima. Pružite svojim korisnicima dodatni osjećaj sigurnosti tijekom njihovog boravka uz korištenje naših proizvoda.

Genox professional higijenski standard predstavlja sve Aquagen proizvode koji su prirodni, 100% biorazgradivi, ne sadrže otrovne i agresivne tvari, alergene, umjetna bojila niti mirise. Bez alkohola i klora.

S obzirom na to  da su sredstva koncentrirana i razrjeđuju se običnom vodom najpovoljnija su sredstva za čišćenje i dezinfekciju na tržištu! Nemaju apsolutno nikakav štetan učinak na zdravlje ljudi i okoliš što potvrđuju međunarodni  EN standardi. 100% hrvatski proizvod!

VIŠE O EN STANDARDU ZA MEDICINSKE NAMJENE NA SLJEDĆEM LINKU:

SAZNAJTE VIŠE

 

GENOX PROFESSIONAL DEZINFICIJENS

Dezinficijens izuzetno širokog spektra djelovanja koji djeluje na bakterije, viruse, gljivice, plijesni, alge i spore. Koristi se za dezinficiranje površina i pribora, ali i za dezinfekciju ruku i kože. Razara vitalne stanične dijelove mikroorganizama bez pojave rezistencije. Nakon korištenja ne ostavlja tragove ni mirise.

SAZNAJTE VIŠE

 

GENOLL DETERDŽENT

Snažan je i učinkovit odmašćivač u varijanti sa ili bez pjene za ručno ili strojno pranje površina, opreme i pribora. Odlično uklanja nečistoće, masnoće i tvrdokorne naslage s površina. Ne ostavlja tragove, ne isparava te ne sadrži umjetna bojila ili mirise.

SAZNAJTE VIŠE

 

KAMENKO ODSTRANJIVAČ KAMENCA

Namijenjen je za uklanjanje i otapanje najtvrdokornijeg kamenca. Ne sadrži agresivne kemijske tvari, umjetna bojila niti mirise. Moguća je primjena kod različitih površina i pribora. Brzo otapa kamenac ostavljajući visoki sjaj. Prikladan je za čestu upotrebu.

SAZNAJTE VIŠE

 

ZUZEX ZA GLATKE POVRŠINE

Prikladan za čišćenje staklenih i glatkih površina. Izuzetno je snažan odmašćivač. Temeljito uklanja prljavštinu s površina ostavljajući visoki sjaj. Ne sadrži agresivne kemijske tvari, umjetna bojila niti mirise. Prikladan je za čestu upotrebu.

SAZNAJTE VIŠE

 

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference