ZATVORI

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju apartmana i hotela

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad hotela i iznajmljivača tijekom epidemije COVID-19 u našoj ponudi predstavljamo Genox profesional set za čišćenje i dezinfekciju.

Detaljne preporuke HZJZ prenosimo na slijedećem linku :

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Hoteli_i_smjestajne_jedinice_.pdf

 

Aquagen proizvodi po svojim svojstvima pripadaju među neotrovne, nenagrizajuće, nezapaljive i u potpunosti ekološki biorazgradive proizvode koji su po svojem satavu izvorne aktivne ionske otopine dobivene bez štetnih kemijskih tvari. Djeluju i do 300 puta jače u odnosu na uobičajena sredstva na tržištu te je njihovom uporabom higijenski učinak zajamčen, bez štetnosti za ljudsko zdravlje.

 

GENOX PROFESSIONAL DEZINFICIJENS

Dezinficijens izuzetno širokog spektra djelovanja koji djeluje na bakterije, viruse, gljivice, plijesni, alge i spore. Koristi se za dezinficiranje površina i pribora, ali i za dezinfekciju ruku i kože. Razara vitalne stanične dijelove mikroorganizama bez pojave rezistencije. Nakon korištenja ne ostavlja tragove i mirise. Razrijeđuje se do omjera 1:5.

Saznajte više

 

GENOLL DETERDŽENT

Snažan je i učinkovit odmašćivač u varijanti sa ili bez pjene za ručno ili strojno pranje površina, opreme i pribora. Odlično uklanja zaprljanja, masnoće i tvrdokorne naslage sa površina. Ne ostavlja tragove, ne isparava te ne sadrži umjetna bojila ili mirise. Razrijeđuje se do omjera 1:5.

Saznajte više

 

KAMENKO ODSTRANJIVAČ KAMENCA

Namjenjen je za uklanjanje i otapanje najtvrdokornijeg kamenca. Ne sadrži agresivne kemijske tvari, umjetna bojila niti mirise. Moguća je primjena kod različitih površina i pribora. Brzo otapa kamenac ostavljajući visoki sjaj. Prikladan je za čestu upotrebu.

Saznajte više

 

ZUZEX ZA GLATKE POVRŠINE

Prikladan za čišćenje staklenih i glatkih površina. Izuzetno je snažan odmašćivač. Temeljito uklanja prljavštinu sa površina ostavljajući visoki sjaj. Ne sadrži agresivne kemijske tvari, umjetna bojila niti mirise. Prikladan je za čestu upotrebu.

Saznajte više

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference