ZATVORI

Sredstva za dezinfekciju i čišćenje opreme u fitness centru

Posjeta teretani/fitness centru danas je dio svakodnevice većine onih koji svoje slobodno vrijeme posvećuju zdravom životu. No što onda kada ti posjeti postanu loše iskustvo? Poznato je da su teretane/fitness centri prepuni bakterija što nije ništa neuobičajeno s obizirom na napor kojem je tijelo izloženo i broju ljudi koji koriste sprave. Fiziološka hiperhidroza označava pojačano lučenje znoja u slučajevima intezivne fizičke aktivnosti a rezultat toga nerijeto su gljivične infekcije i kožne bradavice. Kako bi se to spriječilo potrebno je pridržavati se uputa o dezinficiranju sprava i opreme prije i nakon upotrebe.

Korištenjem Aquagen proizvoda loša iskustva nestaju. Aquagen proizvodi temeljeni su na Aquagen tehnologiji koja koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom.

Potpuno prirodno, 100% Eco friendly proizvodi koji dezinfekcijsko djelovanje ostvaruju fizičkim ‘’napadom’’ i razaranjem vitalnih staničnih dijelova mikroorganizama gdje do danas ne postoji pojava rezistencije. Aquagen proizvodi ne isparavaju, ne sadrže umjetne boje ili mirise te su u potpunosti biorazgradivi.

Genox professional je dezinficijens koji djeluje na bakterije, viruse, gljivice, plijesni, alge i spore pritom uklanjajući biofilm bez ostavljanja tragova. Samim time ne utječe na respiratorni sustav prilikom vježbanja. Primjenjuje se na svim spravama u teretani/fitness centru.
Genox professional dezinficijens koristi se za dezinfekciju zraka s obzirom da povećana temperatura i vlažnost zraka u teretanama/fitness centrima omogućuju povećan rizik od prijenosa zaraznih bolesti.

Za čišćenje ostalih prostora teretane/fitness centra poput podova, strunjača, prostirki i sl. koristi se Genoll deterdžent sa pjenom ili bez pjene. Genoll deterdžent je snažan i učinkovit odmaščivač za čišćenje zaprljanja, masnoća od kože i znoja.

Nakon primjene Genoll deterdženta, površine je potrebno dezinficirati Genox professional dezinficijensom. S obzirom da Genox nije korozivan primjeren je za sve osjetljive površine, uključujući i opremu koja je presvućena gumom.

Svi su proizvodi u koncentriranom obliku te se razrijeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.

Više o Aquagen proizvodima možete pronaći na našoj internetskoj stranici https://www.versus-solutions.hr/

aquagen-higijenski-standard
bez-alkohola
100-natural
ecotoxicologically-tested
Ikone HR - 4 kockice
Eco friendly
tuv-austria-certified
HALAL Certified
Koser

Reference